ФСБ заявила про затримання 2 українців
Категорія
Світ
Дата публікації

ФСБ заявила про затримання 2 українців

ФСБ заявила про затримання 2 українців
Джерело:  online.ua

У прикордонному управлінні ФСБ Росії заявили про затримання 15 липня в російському пункті пропуску на адмінкордоні з анексованим Кримом двох громадян України, передає ONLINE.UA з посиланням на прес-службу російського відомства.

Представники ФСБ стверджують, що затримані перебували "в федеральному і міждержавному розшуку".

Як кажуть у відомстві, один із затриманих "підозрюється в убивстві", вчиненому на території Криму, а другого шукають органи правопорядку Молдови "за керування транспортним засобом у стані сильного алкогольного сп'яніння".

Зазначається, що затриманих українців передали силовикам. Імена та прізвища українців не вказано. Коментарі затриманих відсутні.

Варто зазначити, що на сайтах ФСБ РФ і її Прикордонної служби відкритої інформації про затримання 15 липня немає.

У Держприкордонслужбі України неодноразово заявляли, що ідентифікувати затриманих ФСБ на адмінмежі з Кримом громадян України неможливо, адже російська сторона не відкриває їхні персональні дані.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  СБУ викрила групу інтернет-агітаторів, яких російські спецслужби залучили до підготовки до втручання у вибори президента України в 2019 році.  На даний момент їх діяльність заблокована в мережі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?