Футболіст-хорват пояснив інцидент зі "Слава Україні" на ЧМ-2018 в Росії
Категорія
Спорт
Дата публікації

Футболіст-хорват пояснив інцидент зі "Слава Україні" на ЧМ-2018 в Росії

Футболіст-хорват пояснив інцидент зі "Слава Україні" на ЧМ-2018 в Росії
Джерело:  Sport Arena

Помічник тренера збірної Хорватії з футболу Огнєн Вукоєвич заявив, що записав ролик із закликом "Слава Україні!" без жодного політичного контексту. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на SportArena.

Слід нагадати, згадане відео було записане після перемоги хорватів над збірної РФ під час Чемпіонату світу 2018 року. Іншим учасником скандалу став захисник Домагой Віда.

Цікаво, що обидва спортсмени багато часу провели у своїй кар'єрі в Україні, бо виходили на поле за київський "Динамо". Зараз Вукоєвич працює у штабі клубу.

"Ні, я відразу сказав, що не було ніяких політичних контекстів. Ми про це взагалі не думали. Нас цікавило тільки футбол. Політика нас взагалі не цікавить, адже ми футбольні люди. Це було і пройшло", - розповів футболіст та помічник тренера.

За його словами, це рішення не є геройським. Українська влада запропонувала спортсмену звання почесного киянина.

Росіяни обурилися заявою Вукоєвича влітку 2018. Офіційні представники країни навіть хотіли відсторонення асистента тренера та його соратника Віди. Проте Москва не змогла нічого заподіяти та хорвати продовжили боротьбу у ЧМ-2018. Їхня збірна тоді посіла друге місце.

Як повідомляв ONLINE.UA раніше, президент "Динамо"Ігор Суркіс заявив, що в команди немає фінансування, яке можна порівняти з бюджетом того ж "Шахтаря.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?