Суркіс пояснив головну ваду Динамо у порівнянні з ФК Шахтар
Категорія
Спорт
Дата публікації

Суркіс пояснив головну ваду Динамо у порівнянні з ФК Шахтар

Суркіс пояснив головну ваду Динамо у порівнянні з ФК Шахтар
Джерело:  online.ua

Президент ФК "Динамо" Ігор Суркіс вважає, що його команда не має таких фінансових можливостей, які є у її головного конкурента - клуба "Шахтар". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на телепрограму "Профутбол".

За його словами, команду можна не сформувати навіть у наявності грошей, проте без них її "точно не зробиш".

"У нас дуже сильний конкурент – донецький "Шахтар". Ця команда добре укомплектована, з хорошими фінансовими можливостями і гарною філософією. У київського "Динамо" таких фінансових можливостей немає. І це всі знають, я цього не приховую", - пояснив Суркіс.

Він додав, що вболівальники можуть його критикувати скільки завгодно. Було б нібито краще, якщо вся маса фанатів відвідувала матчі "Динамо", а не просто лаяла діяльність керівництва в інтернеті.

Президент клубу також розповів, що матч проти "Брюгге" підтримали на стадіоні близько 41 тисячі вболівальників, які аплодували навіть під час критичної поразки.

Нагадаємо, "Динамо" завершило матч проти бельгійців у нічию - 3:3. У першому двобої "Брюгге" перемогло 1:0, тож кияни не пройшли до Ліги чемпіонів.

Як повідомляв ONLINE.UA, після фіаско у кваліфікаційному раунді ЛЧ керівництво "Динамо" вирішило відправити до відставки головного тренера Олександра Хацкевича. Його місце посів Олексій Михайличенко, що вже тренував київську команду.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?