Ф'юрі та Джошуа домовилися - надзвичайні новини про чемпіонські бої
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ф'юрі та Джошуа домовилися - надзвичайні новини про чемпіонські бої

Ф'юрі та Джошуа домовилися - надзвичайні новини про чемпіонські бої
Джерело:  online.ua

Потенційні бої між боксерами-чемпіонами Тайсоном Ф'юрі та Ентоні Джошуа стали довгоочікуваними попри свою невизначеність. Напередодні бійці домовилися попередньо про дві зустрічі на професійному рингу. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Sky Sports.

За словами промоутера Едді Хірна, наразі існує принципова домовленість. Переговори щодо часу та місця проведення ще тривають.

Перший бій між чемпіоном WBC у важкій вазі Ф'юрі та чемпіон WBA, WBO, IBF, IBO Джошуа можуть провести влітку 2021 року.

Хірн пояснив, боксери узгодили фінансові умови для дуелі. Він назвав цей запланований бій найбільш гучною подією у своєму роді для Великої Британії. Наше покоління нібито не побачить ще одного такого видовищного двобою.

Цікаво, що Тайсон Ф'юрі неодноразово вихваляв себе як найкращого боксера світу у сьогоденні. Свій намір щодо двох боїв проти Джошуа він підтвердив у 2021 році. Він оприлюднив відеоролик в Instagram, в якому розповідає, що збирається буквально "знищити" свого земляка під час зустрічі на рингу наступного року.

Нагадаємо, через пандемію нового коронавірусу COVID-19 майже весь професійний спорт світу паралізувало. Боксерські двобої відтермінували на невизначені дати.

Окремі бійці визнавали, що не готові виходити на ринг лише заради бою. Вони вважають, бокс це також повні трибуни глядачів, але це неможливо у найближчі місяці через карантинні обмеження.

Як повідомляв ONLINE.UA, чемпіон світу у суперважкій вазі WBC Тайсон Ф’юрі заявив, що важко тренується в умовах карантину, однак точно не знає, коли вийде битися на ринг. За його словами, він передбачає провести орієнтовно три бої. Опонентів боксер буквально назвав бомжами, яких хоче побити.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?