Ф'юрі - Вайлдер: результати чемпіонського бою і видовищне відео поєдинку
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ф'юрі - Вайлдер: результати чемпіонського бою і видовищне відео поєдинку

Ф'юрі - Вайлдер: результати чемпіонського бою і видовищне відео поєдинку
Джерело:  online.ua

В американському Лас-Вегасі в комплексі комплексу MGM Grand 23 лютого відбувся чемпіонський бій - на рингу зустрілися британець Тайсон Ф'юрі і американець Деонтей Вайлдер. За підсумками поєдинку, на кону якого стояв титул чемпіона світу WBC в суперважкій вазі, переміг Ф'юрі - він відправив Вайлдера в технічний нокаут в сьомому раунді і став першим боксером, якому вдалося здобути перемогу над американцем. Повне відео видовищного бою дивіться на ONLINE.UA.

Ф'юрі з першого раунду був активніше за суперника - він потужно атакував Вайлдера і в третьому раунді відправив його в нокдаун. На цьому британець не зупинився і продовжував наносити американцеві серію ударів, в результаті яких на п'ятій трихвилинці Вайлдер знову побував в нокдауні.

У шостому раунді Ф'юрі впевнено продовжував йти вперед до перемоги, домінуючи на рингу. У сьомому раунді рефері зупинив бій, зафіксувавши дострокову перемогу Ф'юрі над Вайлдером.

Таким чином британцеві вдалося завоювати титул чемпіона світу в суперважкій вазі за версією Всесвітньої боксерської ради (WBC), яким володів Вайлдер. Для американського боксера ця поразка стала першою в професійній кар'єрі. Тайсон Ф'юрі як і раніше залишається непереможеним. Перемога на Вайлдером стала 30-ю для британця на професійному рингу.

Нагадаємо, перший бій між Ф'юрі і Вайлдером відбувся в грудні 2018 року. Тоді він завершився внічию. Вайлдер за кар'єру провів 43 поєдинки в професійному боксі, в яких не зазнав жодної поразки. Американець став чемпіоном у важкій вазі за версією WBС у 2015 році і з тих пір провів десять успішних захистів титулу.

Ф'юрі - Вайлдер: повне відео чемпіонського бою

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в кінці січня в Нью-Йорку на арені Barclays Center відбувся чемпіонський бій в напівсередній вазі - на рингу зустрілися український боксер Іван Редкач і американець Денні Гарсія. За підсумками бою судді віддали перемогу Гарсії. Редкач програв супернику і не зміг завоювати статус обов'язкового претендента на титул чемпіона світу за версією WBC в напівсередній вазі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?