Ф'юрі висунув Усику нахабний ультиматум щодо проведення бою
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ф'юрі висунув Усику нахабний ультиматум щодо проведення бою

Ф'юрі висунув Усику нахабний ультиматум щодо проведення бою
Джерело:  online.ua

Скандальний британський боксер Тайсон Ф'юрі висунув українцю Олександру Усику нахабний ультиматум щодо розподілу коштів за бій, вимагаючі на свою користь 70% загального гонорару.

Джерело: Instagram-сторінка Тайсона Ф'юрі

Що відомо про нахабний ультиматум Ф'юрі Усику 

Я чую усі ці розмови про бій, що вони хочуть 50%, який Тайсон жадібний. Але на мою думку, Усику, ти разом зі своєю командою заслуговуєш на 30 відсотків. Погоджуйтеся, або бою не буде, - заявив Ф'юрі.

За словами 34-річного британського боксера, у разі зриву перемовин щодо організації та проведення бою, українець вимушений буде виступити проти Даніеля Дюбуа у бою за захист титулу WBA.

Ф'юрі зазначив, що на цьому бою Усик зможе заробити кілька мільйонів.

Відсьогодні за кожен день вашої затримки та метушні я відніматиму один відсоток від тридцяти. Не погодитеся – гаразд, бийтеся з Дюбуа за кілька мільйонів доларів. Тік-так, тік-так, боягузи, - нахабно заявив Ф'юрі.

Що відомо про проблеми у перемовинах щодо бою Усик-Ф'юрі

Промоутер Усика заявив, що бій проти Ф'юрі може не відбутися через дедлайн боксерських організацій.
Вони дозволили вести перемовини про об'єднавчий поєдинок до 12 березня. Якщо домовленостей не досягнуть, то український боксер зобов'язаний провести захист титулів проти низки претендентів.

Опівдні я зустрінуся з Джорджем Ворреном і намагатимуся отримати розуміння, чи проводимо ми цей бій, чи ні. Щось, можливо, зміниться до того часу. Якщо ж ні, то будемо розглядати обов'язковий захист, - зазначив Олександр Красюк.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?