Я вчинив неправильно: Кличко передав Усику послання від Джошуа
Категорія
Спорт
Дата публікації

Я вчинив неправильно: Кличко передав Усику послання від Джошуа

Я вчинив неправильно: Кличко передав Усику послання від Джошуа
Джерело:  online.ua

Колишній чемпіон світу з боксу Ентоні Джошуа здивував своїх фанатів та хейтерів неочікуваним вчинком. Він вирішив попросити вибачення за свої бурхливі емоції після бою з українським боксером Олександром Усиком, однак зробив це не особисто, а через Володимира Кличка.

Джерело:  Fightnews.info

Джошуа все-таки попросив вибачення за свою поведінку після бою з Усиком

Як відомо, легендарний Ентоні Джошуа двічі програв українскому чемпіону Олександру Усику, втративши титули WBA, WBO та IBF.

Після останньої публічної поразки він несподівано для всіх повернувся на ринг і жбурнув пояси українця.

Однак згодом боксер усвідомив, що такі витівки можуть зіпсувати його репутацію.

Джожуа вирішив нарешті попросити вибачення в Усика. Проте, що цікаво, зробив він це не особисто, а через Володимира Кличка.

Я неідеальний. Я вчинив неправильно. Я не спілкувався з Усиком, але розмовляв з Володимиром. Я сказав: Слухай, поплескай Усика по плечу, скажи, що він молодець і що я вибачаюсь... Це просто було чесно та щиро. Можливо, для багатьох у цьому не було сенсу, але для мене він був. Це показує, як багато для мене це означало. Мені здавалося, що це кінець моєї кар'єри. Я був такий близький до бою за звання абсолютного чемпіона, до поєдинку з Ф'юрі, якого так сильно хотіли люди. Я думав, що вже дістався туди, але потім не почув своє ім'я, – пояснив свою агресивну поведінку Джошуа.

Що відомо про останній бій Усика та Джошуа

20 серпня 2022 року всесвітньо відомий український боксер Олександр Усик вдруге переміг британця Ентоні Джошуа.

Українцю вдалося успішно захистити чемпіонські пояси за версіями IBF, WBA, WBO, IBO, а також отримати престижний титул The Ring.

Що важливо розуміти, Усик здобув перемогу над британцем за рішенням суддів. Один із них підтримав британця, а двоє інших – українця.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?