Ганьба — українці розкритикували Квартал 95 за жарти над протестами ФОПів в Києві
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Ганьба — українці розкритикували Квартал 95 за жарти над протестами ФОПів в Києві

Ганьба — українці розкритикували Квартал 95 за жарти над протестами ФОПів в Києві
Джерело:  online.ua

Студія "Квартал 95" опинилася в епіцентрі нового гучного скандалу. На цей раз українці розкритикували гумористів за жарти на адресу українських підприємців, які протестують у Києві проти введення локдауна. Кварталівці висміяли ФОПів у випуску програми "Чисто News" - вони заявили, що учасникам мітингу заплатили більше, ніж розмір карантинної компенсації, яку їм обіцяв президент України Володимир Зеленський. Також в скандальному номері Кварталу 95 згадали, як мітингувальники-ФОПи приходили до Палацу "Україна" ввечері 22 грудня перед новорічним концертом "Кварталу 95", заради чого тоді в центр Києва стягнули силовиків, які оточили будівлю концертного майданчика по периметру. Вони назвали цю акцію протесту "концертом", додавши, що під час зйомок новорічного Вечірнього Кварталу людей зовні залу для глядачів було більше ніж усередині. Відео, в якому Квартал 95 висміяв протести ФОПів в Києві було опубліковано на YouTube-каналі програми. Українці обурилися через цей скандальний жарт кварталівців і залишили до ролика сотні гнівних коментарів, в яких назвали випад гумористів на адресу підприємців "позорищем", передає ONLINE.UA.

"22 грудня під час зйомок новорічного концерту Вечірнього кварталу під будівлею Палацу Україна протестували представники малого бізнесу. Тобто, концерт був і в палаці, і поза його стінами. Не зовсім зрозуміла незадоволеність протестувальників. Пікети ФОПів вже йдуть кілька днів, тому деякі ФОПи вже заробили більше, ніж їм пообіцяв Зеленський ", - заявили в ролику ведучі програми Чисто News Степан Казанін та Ірина Сопонару.

Українці обурюються з приводу цього відео. Користувачі мережі в коментарях пишуть, що "замовний гумор" Кварталу 95 вже не смішить, а самі гумористи, на думку українців, "вже пробили дно". Вони закликають оголосити бойкот студії.

"Як же це низько, сміються з народу. Позорище!; Якщо концерт був не тільки всередині, а й зовні, то чого ж артисти в другому випадку до глядачів не вийшли ?; Пробили дно! Даєш бойкот 95 кварталу !; Чи ж варто таке говорити про людей? або ФОПи-це не люди?! Що високо злетіли і зірочку спіймали? Падати буде дуже важко ....; М-да хлопці, це дно, ви жартуєте над тими на кому тримається ця країна, над народом, а купа поліції говорить тільки про те що ви цей же народ і боїтеся, кінець епохи гумору 95! ", - масово залишають обурені коментарі українці під відео з жартом Кварталу 95 над українськими підприємцями.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що студія "Квартал 95" опинилася в епіцентрі гучного скандалу. Гумористи з "Дизель-шоу" звинуватили колег в плагіаті. Вони заявили, що "Квартал 95" нібито вкрав їх жарт 2015 року, який на свій лад показав англійською мовою. У мережі розгорілася запекла суперечка через виникнення конфлікту між гумористами - одні українці підтримали "Дизель-шоу" і заявили, що не здивовані низьким вчинком "кварталівців", інші ж обурилися некоректністю "Дизель-шоу", оскільки там вирішили винести ситуацію на загальний огляд навіть без обговорення проблеми з колегами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?