Ганебне рішення. Зеленський провів виїзне засідання Ставки на АЕС — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Ганебне рішення. Зеленський провів виїзне засідання Ставки на АЕС — відео

Ганебне рішення. Зеленський провів виїзне засідання Ставки на АЕС — відео
Джерело:  online.ua

1 липня глава держави Володимир Зеленський провів виїзне засідання Ставки верховного головнокомандувача на Рівненській АЕС. Під час нього він прокоментував скандальне рішення щодо підвищення тарифів на воду, назвавши його "ганебним".

Джерело: Володимир Зеленський

Що відомо про засідання Ставки 1 липня

Сьогодні Ставка виїзна. Зібралися на Рівненській АЕС, щоб на місці оцінити будь-які можливі загрози станції, - наголосив український лідер.

За словами Володимир Зеленського, під час засідання головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, голова ГУР Кирило Буданов доповідали про оперативну обстановку на білоруському кордоні та можливі дії ворога.

Голова МВС Ігор Клименко, командувач Об’єднаних сил Сергій Наєв, голова Державної прикордонної служби Сергій Дейнеко доповідали про посилення Північного напрямку й охорону АЕС.

Цей день ми завершуємо на Рівненщині – провів чергове виїзне засідання Ставки. Ключові питання безпеки у північних регіонах нашої держави, наші заходи на посилення безпеки. Все, що стосується і кордону, і наших сил ОСУВ «Північ», і українських стратегічних об’єктів – таких, як Рівненська атомна станція, на якій власне й відбулась Ставка.

Зеленський відреагував на підвищення тарифів на воду

Глава держави Володимир Зеленський не приховує, що вважає ганебним і непрофесійним рішення Нацкомісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) щодо підвищення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення.

Сьогодні з’явилося повідомлення від Нацкомісії щодо енергетики та комунальних послуг про підвищення тарифів на воду. М’яко кажучи, ганебне рішення, непрофесійне і не погоджене з урядом. Ми не можемо і не будемо сприймати спокійно такі рішення. Уряду доручено представити рішення у відповідь. Вони будуть, - пообіцяв президент.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?