Гантер Байден особисто відповів на звинувачення у корупції в Україні
Категорія
Світ
Дата публікації

Гантер Байден особисто відповів на звинувачення у корупції в Україні

Гантер Байден особисто відповів на звинувачення у корупції в Україні
Джерело:  online.ua

Гантер Байден, син американського політика-демократа, вважає несерйозними звинувачення президента Дональда Трампа про корупцію в Україні. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю ABC News.

За його словами, особисто він та батько - Джо Байден - не здійснили жодного злочину в Україні. Він визнав, що потрапив до компанії Burisma, зокрема, через прізвище, але це не має відношення до реальних правопорушень.

"Чи помилявся я? Можливо, через масштабну схему речей. Але чи робив я помилки, виходячи з недобросовісності? Абсолютно ні", - пояснив Байден-молодший.

Нагадаємо, Гантер Байден входив до складу правління Burisma Holdings. ГПУ порушувала справу проти компанії, яка належала ексміністру екології Миколі Злочевському. Його підозрювали у незаконних рішеннях на видобуток газу та відмиванні коштів.

Трамп нещодавно заявив, що Байдені відповідальні за реалізацію корупційних схем в Україні та Китаї. Цікаво, що Байден-старший - його потенційний опонент на виборах-2020, тож чинний президент був звинувачений у зловживанні владою.

Як повідомляв ONLINE.UA, у жовтні Трамп, попри загрозу імпічменту, відкриту закликав Київ та Пекін розслідувати можливі порушення Байденів. Він вважає, що відповідне розслідування повинно початися, якщо місцева влада "чесна".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?