Гарних новин немає - оприлюднено подробиці про стан Тимошенко
Категорія
Політика
Дата публікації

Гарних новин немає - оприлюднено подробиці про стан Тимошенко

Гарних новин немає - оприлюднено подробиці про стан Тимошенко
Джерело:  online.ua

Відому українську політикиню Юлію Тимошенко госпіталізували нещодавно у важкому стані та з позитивним діагнозом COVID-19. Наразі вона залишається під пильною увагою лікарів. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву її речниці Марини Сороки.

За її словами, лідерка ВО "Батьківщина" отримує інтенсивне лікування.

"На жаль, гарних новин наразі немає. Стан Юлії Володимирівни залишається важким…. З учорашнього вечора вона отримує інтенсивний курс терапії, відповідно до протоколу лікування COVID", - оголосила вона у Facebook.

Нагадаємо, про госпіталізацію Тимошенко стало відомо у неділю, 23 серпня.

На коронавірус перехворіли вже багато українських політиків. Серед них: нардеп від групи Довіра Сергій Шахов, народний депутат Вадим Новинський, колишня депутатка від Слуги народу Ганна Скороход та інші парламентарії. Covid-19 також перенесла перша леді України Олена Зеленська.

Згідно з оприлюдненими нещодавно деталями, Перша леді України хворіла разом з 6-річним сином Кирилом, який на відміну від неї легко переніс інфекцію.

Також побороти інфекцію встигли й іноземні офіційні особи. Наприклад, британський прем'єр Борис Джонсон провів кілька ночей у реанімації після ураження COVID-19. Однією з перших серед відомих людей підхопила інфекцію дружина Джастіна Трюдо — керівника канадського уряду.

Як повідомляв ONLINE.UA, стан Тимошенко від моменту госпіталізації оцінюється як важкий. У неї спостерігалася висока температура тіла до 39 градусів Цельсія.

У ЗМІ також з’явилась інформація, що крім Юлії Тимошенко коронавірус діагностували у членів її родини — дочки Євгенії Тимошенко та її чоловіка Артура Чечоткіна. Де проходить лікування політикиня, поки невідомо.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?