Юлія Тимошенко заразилася коронавірусом - її стан важкий
Категорія
Україна
Дата публікації

Юлія Тимошенко заразилася коронавірусом - її стан важкий

Юлія Тимошенко заразилася коронавірусом - її стан важкий
Джерело:  online.ua

Лідерка партії Батьківщина Юлія Тимошенко захворіла коронавірусом - тест на COVID-19 показав позитивний результат. Стан Тимошенко оцінюється як важкий. У неї зараз спостерігається висока температура тіла до 39 градусів. Про це повідомила прессекретарка партії Батьківщина Марина Сорока, передає ONLINE.UA.

"Так, на жаль це правда. Тест показав, що у Юлії Володимирівни Covid-19. Стан оцінюється як важкий. Температура до 39. Бореться!", - повідомила Сорока останні новини про стан здоров'я Тимошенко.

У ЗМІ також з'явилась інформація, що крім Юлії Тимошенко коронавірус діагностували і у членів її сім'ї - дочки Євгенії Тимошенко та її чоловіка Артура Чечоткіна. Де проходить лікування Тимошенко, поки невідомо.

Як відомо, коронавірусом перехворіли вже багато українських політиків. Серед них: нардеп від групи Довіра Сергій Шахов, народний депутат Вадим Новинський, колишня депутатка від Слуги народу Ганна Скороход та інші парламентарії. Covid-19 також перенесла перша леді України Олена Зеленська.

Нагадаємо, кількість хворих на коронавірус в Україні щоденно стрімко зростає — у неділю, 22 серпня, зафіксували 1987 нових випадків зараження. Загальна кількість хворих COVID-19 налічує вже 104958 осіб, з них 2271 українця померли через ускладнення, спровокованих коронавірусною хворобою.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що семирічний син Кирило Зеленського переніс коронавірусну інфекцію. Хлопчик захворів саме тоді, коли захворіла дружина президента Олена. Відомо, що син Зеленського лікувався від коронавіруса в лікарні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?