Гаряча красуня, але вульгарна: Надю Дорофєєву розкритикували за відверте фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Гаряча красуня, але вульгарна: Надю Дорофєєву розкритикували за відверте фото

Гаряча красуня, але вульгарна: Надю Дорофєєву розкритикували за відверте фото
Джерело:  online.ua

Популярна українська артистка Надя Дорофєєва потрапила під шквал критики фанатів за відвертий образ, в якому влаштувала гарячу фотосесію в гримерці. Шанувальники солістки групи "Время и стекло" вважають, що знімок вийшов вульгарним, а Наді не варто уподібнюватися іншим зіркам і виставляти своє тіло напоказ. Пікантне фото Дорофеєвої бурхливо обговорюють в мережі, передає ONLINE.UA.

На новому фото Дорофєєва позує в яскравому блискучому топі, міні-шортиках і гетрах. "Хороша в неслухняності", - підписала знімок Надя.

Думки шанувальників Дорофеєвої з приводу пікантності цього знімка розділилися. Одні захопилися стрункою фігурою і красою артистки, а інші обурилися через зайву відвертість кадру.

"Гаряча красуня", "Дістали себе виставляти на показ. Вульгарно!", "Вогонь! Пожежа! Дуже гарний образ!", "Ваай, яка сексі!", - коментують пікантне фото Дорофеєвої в мережі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що українська артистка Оля Полякова знову потрапила під шквал критики українців. На цей раз її розкритикували за дуже відвертий наряд, який зірка вибрала для походу в театр. Для виходу в світ "королева ночі" обрала обтягуючі сріблясте плаття з глибокими вирізами, які оголили довгі ноги, частину живота і спини артистки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?