Ну дуже відверте вбрання: Олю Полякову розкритикували за пікантний образ
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Ну дуже відверте вбрання: Олю Полякову розкритикували за пікантний образ

Ну дуже відверте вбрання: Олю Полякову розкритикували за пікантний образ
Джерело:  online.ua

Відома українська артистка Оля Полякова знову потрапила під шквал критики українців. На цей раз її розкритикували за дуже відвертий наряд, який зірка вибрала для походу в театр. Для виходу в світ "королева ночі" обрала обтягуюче сріблясте плаття з глибокими вирізами, які оголили довгі ноги, частину живота і спини артистки. Свої нові яскраві фото Полякова опублікувала в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Під пікантними знімками зірка розповіла, що побувала на балеті, де насолодилася виступом прими-балерини і судді Танців із зірками Катерини Кухар. У фойє театру вона влаштувала фотосесію, ефектними кадрами якої поділилася з фанатами.

Однак не всі оцінили відвертий образ Полякової в театрі. Одні, як завжди, захопилися красивою фігурою артистки, а інші вважали, що на цей раз Оля переборщила і підібрала вже зовсім неналежний наряд для театру.

"Треба дотримуватися рамок пристойності ходіння в театр. Оля ви розумна жінка, це ж не концерт Maruv, це високе мистецтво! Не робіть більше таких помилок", "Дуже красива. Але плаття зовсім не для театру", "Зніміть це негайно", "В таких нарядах хіба можна в такі пристойні місця? Плаття - клас, але куди?", - розкритикували шанувальники Полякову.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що креативна бабуся з Чернівців вирішила "додати фарб" до плакату відомої української співачки Олі Полякової, змінивши одне слово по-своєму. Вона замалювала чорним маркером букви в словосполученні "Королева ночі". Тому, концертне оголошення після деяких "правок" називалося "Корова ночі".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?