Гаряча красуня: Анджеліна Джолі приголомшила новим пікантним фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Гаряча красуня: Анджеліна Джолі приголомшила новим пікантним фото

Гаряча красуня: Анджеліна Джолі приголомшила новим пікантним фото
Джерело:  online.ua

Зірка Голлівуду Анджеліна Джолі приголомшила шанувальників новим відвертим фото. Вона повністю роздяглася для обкладинки листопадового номера французького журналу про моду і красу Madame Figaro, чим привела в захват шанувальників. Пікантне фото Джолі опублікував в Instagram головний редактор видання Річард Джаноріо, передає ONLINE.UA.

На знімку Анджеліна Джолі зображена в повністю оголеному вигляді. Вона лежить в мармуровій ванні з піднятими вгору руками. Візажисти зробили актрисі вражаючий макіяж, підкресливши витонченість її обличчя, і зробили їй мокру укладку. З прикрас на актрисі тільки сережки та мінімалістичний браслет на руці.

Шанувальники прийшли в захват від нового відвертого фото Джолі. Свої лайки до знімку колишньої дружини Бреда Пітта поставили також актриса Моніка Беллуччі та топ-модель Карла Бруні.

"Просто ідеальна", "Бути такою гарячою - це безумство", "Королева", "Бомба", "Вона завжди буде легендарною", "Як же красиво!!! Чекаю з нетерпінням інтерв'ю і фото!", - пишуть в коментарі до пікантного фото Анджеліни Джолі фанати.

До слова, незадовго до публікації пікантного фото Джолі розговорилася з друзями про своє минуле. Зірка зізналася, що не має наміру знову виходити заміж. Вона назвала свій шлюб з Бредом Піттом величезною помилкою, підкресливши, що вийшла за нього заміж під тиском. За словами Енджі, її повністю влаштовували відносини з Піттом протягом дев'яти років цивільного шлюбу, але він дотримувався старомодних поглядів і змусив її піти під вінець через дітей.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Анджеліна Джолі готується стати мамою в сьомий раз. Вона вже виховує шістьох дітей - трьох рідних, біологічним батьком яких є її колишній чоловік Бред Пітт, і трьох прийомних. Але незабаром Енджі збирається всиновити ще одну дитину. Можливо, вона буде з Сирії або іншої країни Близького Сходу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?