Гауляйтер Севастополя вивіз своїх дітей та майно на Кіпр — ЦНС
Категорія
Україна
Дата публікації

Гауляйтер Севастополя вивіз своїх дітей та майно на Кіпр — ЦНС

Гауляйтер Севастополя вивіз своїх дітей та майно на Кіпр — ЦНС
Джерело:  online.ua

Призначений Росією "губернатор" Севастополя Михайло Развожаєв вивіз все своє майно та дітей на Кіпр.

Джерело: Центр національного спротиву

У ЦНС припускають, що він вже невпевнений в своїй безпеці.

Так званий “губернатор” Севастополя вивіз все своє майно, включаючи собак і кішок на Кіпр. Схоже, що московські посіпаки не дуже впевнені в безпеці своїх родин та у власному майбутньому, попри свої ж заяви, які вони роблять на камеру.

У ЦНС підкреслюють, що поведінка російський ставлеників не вказує на те, що вони вірять у те, що “росія тут навсєгда”.

Так, на ТОТ зійснюється мародерство підприємств та житлових помешкань, а родичів окупантів вивозять подалі.

Нагадаємо, що у жовтні 2022 року російські державні організації провели опитування щодо повернення Криму під контроль України.

Одним з ключових пунктів опитування є запитання: чи готові росіяни воювати з Україною в разі втрати контролю над Кримом. Адже в Москві занепокоєні спротивом місцевого підпілля. За попередніми даними місцеве населення Криму не задоволене оголошеною мобілізацією і не готове воювати, - вказує ЦНС.

Ситуація у Криму

На окупованому півострові час від часу лунають вибухи. Окупаційна влада повідомляє про збиття українських безпілотників.

30 грудня над Севастополем спрацювала система ППО. Під час вибуху над містом у небі знаходилися російська авіація, а в морі – ракетний корабель.

Станом на 1 січня, за повідомленням Генштабу ЗСУ на півострові триває мобілізація.

Військові комісаріати розпочали перевірку списків осіб, які ще не брали участі у широкомасштабному вторгненні в Україну та підлягають призову за мобілізацією у 2023 році, - йдеться у повідомленні.

У кінці грудня 2022 року постійна представниця президента в Криму Таміла Ташева повідомила, що з початку оголошення мобілізації в РФ, з тимчасово окупованого Криму до Туреччини вимушено виїхали близько 1000 кримських татар.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?