Гайдай заявив про неможливість евакуації з сєвєродонецького "Азоту"
Категорія
Україна
Дата публікації

Гайдай заявив про неможливість евакуації з сєвєродонецького "Азоту"

Гайдай заявив про неможливість евакуації з сєвєродонецького "Азоту"
Джерело:  online.ua

За словами очільника Луганської ОВА Сергія Гайдая, станом на 17 червня евакуація з бомбосховищ сєвєродонецького об'єднання "Азот" неможлива. 

Джерело: Фейсбук-сторінка Сергія Гайдая

Гайдай повідомив, що евакуація з Сєвєродонецького "Азоту" неможлива

Евакуація з сєвєродонецького «Азоту» неможлива. Це фізично можливо, але вкрай небезпечно через постійні обстріли та бої. Вийти зараз - це 99% загинути. В укритті знаходиться 568 людей, зокрема 38 дітей. Минулого місяця, коли ми пропонували - ці люди від евакуації відмовилися. Вихід з комбінату можливий тільки за умови повного припинення вогню, - наголосив очільник Луганської ОВА.

Сергій Гайдай також офіційно підтвердив, що Сєвєродонецьк не заблокований, комунікація з містом є.

Фото - скриншот

Як уже згадувалося раніше, солдати РФ продовжують нищити об’єднання "Азот". Згідно з останніми даними, в укриттях підприємства переховуються і військові, і мирні мешканці. Вранці 14 червня відбулося чергове цілеспрямоване влучання в об’єкти "Азота" й "Склопластика".

За словами Сергія Гайдая, укриття "Азоту" не такі міцні, як у заводу "Азовсталь", який був прихистком для захисників і жителів Маріуполя до остаточної окупації.

У бомбосховищах сєвєродонецького об'єднання "Азот" залишаються 540-560 цивільних осіб, росіяни постійно обстрілюють цей об'єкт.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?