Українські військові відбили атаки кремлівських окупантів у напрямку Бахмута та Слов'янська
Категорія
Україна
Дата публікації

Українські військові відбили атаки кремлівських окупантів у напрямку Бахмута та Слов'янська

Українські військові відбили атаки кремлівських окупантів у напрямку Бахмута та Слов'янська
Джерело:  online.ua

За інформацією Генштабу ЗСУ, кремлівська окупаційна армія продовжує масовані обстріли населених пунктів на сході України та спроби наступу у напрямку Бахмуту та Слов'янська.

Джерело: Facebook-сторінка Генштабу ЗСУ

ЗСУ відбили атаки окупантів у напрямку Бахмута та Слов'янська 

Російські військові обстріляли з артилерії райони населених пунктів Леонівка Чернігівської області та Уланове, Сопич і Баранівка Сумської області, а також завдали авіаудару поруч з містом Глухів.

На Харківщині окупанти намагаються зупинити контрнаступ українських військових та не дати просунутись у бік державного кордону.

Ворог застосовував ствольну артилерію та реактивні системи залпового вогню в районах населених пунктів Золочів, Уди, Байрак, Перемога, Рубіжне, Верхній Салтів, Печеніги та Леб’яже, - повідомляють представники Генштабу ЗСУ.

В районі Сєвєродонецька підрозділи ЗСУ відбили атаку окупантів на населений пункт Долина. Під обстріли кремлівських загарбників також потрапили позиції українських військових облизу Мазанівки, Краснопілля та Дібровного.

Ключові зусилля ворог зосереджує на повному взятті під контроль Сєвєродонецька та наступу у напрямку Слов'янська.

Фото - facebook.com/GeneralStaff.ua

Ворог застосовував артилерію та реактивні системи залпового вогню в районах населених пунктів Сєверодонецьк, Лисичанськ, Устинівка, Лоскутівка, Метьолкіне та Борівське. Завдав авіаційного удару по Лоскутівці, - зазначають у Генштабі ЗСУ.

В районі неселеного пункту Лиман окупанти не проводять активних бойових дій.

Окупанти відкрили обстріл в районах населених пунктів Нью-Йорк, Зайцеве, Покровське, Нова Кам’янка, Яковлівка, Берестове, Миколаївка та Новоіванівка. Завдали авіаудару по мирному населеному пункту Яковлівка. Наші бійці відбили штурмові дії противника в напрямку Берестового.

В районі Авдіївки, Курахово, Новопавлівська, та Запоріжжя окупанти намагались вести наступ з метою недопущення перекидання наших військ на інші напрямки.

Під ворожі обстріли потрапили населені пункти Мар’їнка, Новомихайлівка, Залізничне, Гуляйполе та Чарівне.

На півдні ворог застосував артилерію районах населених пунктів Осокорівка, Добрянка, Тополине, Князівка, Мурахівка, Червона Долина, Зоря, Котляреве, Новомиколаївка, Степова Долина, Таврійське, Лимани та Олександрівка.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?