Гайдай заявив про втечу командування армії РФ з Кремінної
Категорія
Україна
Дата публікації

Гайдай заявив про втечу командування армії РФ з Кремінної

Гайдай заявив про втечу командування армії РФ з Кремінної
Джерело:  online.ua

За словами керівника Луганської ОВА Сергія Гайдая, військове командування підрозділів окупаційної армії РФ втекло з Кремінної на тлі запеклих бої і постійних обстрілів. З міста також втекли цивільні росіяни.

Джерело: Telegram-канал керівника Луганської ОВА

Що відомо про ситуацію в районі Кремінної та успіхи контрнаступу ЗСУ

Гайдай зазначив, що звільнення Кремінної відкриє українським військовим шлях шлях на Старобільськ чи у напрямку Рубіжного та Сєвєродонецька.

За його даними, військове керівництво окупаційної армії перемістилося до інших захоплених населених пунктів, а цивільні росіяни повертаються в РФ.

Якісь роботи, які були навіть розпочаті, вони всі зараз заморожені. Місцевим жителям відповідають прямим текстом, що "зараз прийдуть ваші н*цики, і вони вам усе доремонтують, - зазначив Гайдай.

Керівник Луганської ОВА припускає, що в українських військових буде 2 варіанти розвитку дій після звільнення Кремінної.

 Вони зможуть просуватися далі на Старобільськ – головний логістичний центр області, або допомогти Бахмуту та піти в напрямку Рубіжного та Сєвєродонецька, "розколовши" угруповання РФ, - підкреслив Гайдай.

Між тим представники 30-ї окремої механізованої бригади ім. князя Костянтина Острозького повідомили про знищенння прихованих позицій окупаційної армії РФ в районі Бахмуту.

Вигнали росіян з позиції - виженемо і з України! Окупанти облаштували приховані позиції у лісосмузі під Бахмутом. Проте оператори дронів 30 ОМБр знайшли їх і там! Кілька влучних скидань гранат - і ворог, зазнавши втрат, ганебно втік. Так само проженемо його і з нашої землі! - запевнили українські військові.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?