Генерал Маломуж заявив про 8 сценаріїв знищення Кримського мосту
Категорія
Україна
Дата публікації

Генерал Маломуж заявив про 8 сценаріїв знищення Кримського мосту

Генерал Маломуж заявив про 8 сценаріїв знищення Кримського мосту
Джерело:  online.ua

На переконання більшості військових та експертів, успішний контрнаступ ЗСУ неможливий без знищення Кримського мосту. Генерал української армії та глава Служби зовнішньої розвідки (у 2005 – 2010 роках) Микола Маломуж повідомив, що у наших воїнів є одразу 8 сценаріїв цієї операції. За його словами, це станеться в ключовий момент війни.

Джерело: "24 Канал"

Які є сценарії знищення Кримського моста

Як вважає експерт, наші бійці не будуть знищувати Кримський міст одразу після початку свого контрнаступу. Маломуж переконаний в тому, це що буде важлива, однак все-таки локальна операція.

Розпочинаємо наступальні операції на Півдні, створюємо передумови активного відступу противника й паніку, заходимо в Крим. І на цьому етапі, коли успіх бойових дій буде на нашому боці, а ворог втікатиме, саме в цей момент потужні удари по Кримському мосту, – підкреслив генерал.

Згідно з даними Миколи Маломужа, у військового керівництва України наразі є 8 сценаріїв знищення Кримського моста. Однак, звичайно, про них наразі ніхто публічно говорити не буде.

Є можливості диверсійні, ракетні, є авіаційні цільові операції, дронові дуже потужні можливості. Та це може бути сукупність факторів, яка дозволить повністю знищити інфраструктуру, – зазначив експерт.

Коли може відбутися знищення Кримського мосту

На переконання Маломужа, повністю знищувати Кримський міст немає потреби.

Для ЗСУ буде достатньо буде знищити його інфраструктуру, щоб через цю артерію не могли пересуватися автомобілі та потяги.

Це нам під силу усіма засобами. Тому це комплексне використання в період активних бойових дій, коли ворог буде в паніці, буде шукати варіанти, де зупинити наші війська. Саме в цей вирішальний момент потрібно нанести нищівний удар, – наголосив генерал.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?