Чи може Путін завдати ядерного удару після входу ЗСУ у Крим — прогноз Буданова
Категорія
Україна
Дата публікації

Чи може Путін завдати ядерного удару після входу ЗСУ у Крим — прогноз Буданова

Чи може Путін завдати ядерного удару після входу ЗСУ у Крим — прогноз Буданова
Джерело:  online.ua

На переконання глави ГУР МО Кирила Буданова, російський диктатор Володимир Путін не наважиться завдати ядерного удару по Україні, коли наші Збройні сили почнуть звільняти окупований Крим.

Джерело: "РБК-Україна"

Буданов оцінив ризик ядерного удару в разі входу ЗСУ у Крим

Журналісти поцікавилися у глави української розвідки, чи не буде ядерного удару у разі, якщо ЗСУ зайдуть в Крим, Буданов відповів: "Не буде".

Кирило Буданов переконаний у тому, що російські пропагандисти зобразять втрату Криму як "вимушений крок".

В інформаційному полі все буде відбуватися так, як це відбувалося під час втечі окупантів з Херсона у листопаді 2022 року.

Болісно це визнавати, але треба сказати: їхня пропагандистська машина під час втрати Херсона максимально ефективно себе показала. Вони показали втрату Херсона – а це був найбільший здобуток так званої "спеціальної воєнної операції" – просто як буденну справу. Причому вивернули це так, що це в принципі ще й гарна річ була для них, - пояснює очільник ГУР.

Саме тому, як вважає Кирило Буданов, кремлівські пропагандисти знайдуть способи пояснити росіянам втрату Криму.

І тут буде вимушений крок і взагалі майже щастя. Повірте, там пропагандистська машина працює як взірець, це реально взірець. Вони так "оболванюють" своє населення, як ніхто у світі не може, - зазначив глава української розвідки.

Буданов прогнозує початок знакової битви за Україну уже навесні

За словами глави ГУР, Україна справді наближається до вирішальної битви з Росією, однак те, коли вона почнеться, наразі таємниця.

Подобається це чи не подобається, але ми підходимо до знакової битви для новітньої історії України. Це факт, усі це розуміють. Коли вона почнеться, це є таємницею. Але всі розуміють, що ми до цього наближаємось, — наголосив Кирило Буданов.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?