Пригожин закликав Путіна оголосити завершення війни
Категорія
Політика
Дата публікації

Пригожин закликав Путіна оголосити завершення війни

Пригожин закликав Путіна оголосити завершення війни
Джерело:  online.ua

Засновник Групи "Вагнера" Євген Пригожин публічно закликав команду російського диктатора Володимира Путіна оголосити про закінчення війни, а також зробити все можливе, щоб втриматися на захоплених українських територіях.

Джерело: заява Пригожина

Пригожин просить у Путіна про завершення війни

Для влади (РФ - ред.) і для суспільства загалом необхідно поставити якусь жирну крапку в СВО. Ідеальний варіант - це оголосити про закінчення СВО, повідомити всім про те, що Росія досягла тих результатів, які планувала, і в якомусь сенсі ми дійсно їх досягли. Ми перемололи величезну кількість бійців ЗСУ і можемо самі перед собою відзвітувати про те, що завдання СВО виконано, - цинічно бреше Пригожин.

Він також почав безсоромно хизуватися тим, що армії РФ та "вагнерівцям", мовляв, вдалося знищити "велику частини активного чоловічого населення України".

Ба більше, засновнику "Вагнера" привиділося, що окупанти змогли відрізати Азовське і великий шматок Чорного моря, захопити "жирний шматок території України" і створити сухопутний коридор до Криму".

Пригожин не вірить у те, що Росія зможе продовжувати наступ

Поплічник російського диктатора пропонує Путіну "намертво закріпитися, закогтися на тих територіях, які вже є".

Окрім того, Пригожин почав стверджувати, що війна в Україні стала причиною виникнення ще однієї серйозної проблеми.

Якщо раніше Україна була частиною колишньої Росії, то тепер це абсолютно національно-орієнтована держава, - поскаржився окупант.

Не можна не згадати про те, що ватажок "Вагнера" написав цілу статтю, де розмірковує про важливість Бахмуту, злив документів Пентагону та майбутній наступ ЗСУ.

Бойовик продовжує відкидати мирних ідею переговорів з Україною.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?