Генпрокурор Рябошапка повідомив цікаву новину - перші подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

Генпрокурор Рябошапка повідомив цікаву новину - перші подробиці

Генпрокурор Рябошапка повідомив цікаву новину - перші подробиці
Джерело:  online.ua

Офіс генерального прокурора повідомив важливу новину. У відомстві розповідають, що стартував прийом документів на вакантні посади – шукають людей, які не працювали "у системі". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт ОГП.

"З наступного тижня ми розпочинаємо прийом документів на вакантні посади в Офіс Генерального прокурора. Ми шукаємо професійних та доброчесних фахівців, які не працювали у старій прокуратурі, і мають потенціал ефективно працювати та стати майбутнім нової прокуратури", - сказано в повідомленні.

Варто звернути увагу на те, що документи просять подавати людей, які мають профільну освіту, бездоганну репутацію та бажання "зробити кар’єрний крок вперед і почати змінювати систему зсередини". Окрім того, що важливо, майбутнім працівникам ОГП обіцяють конкурентну заробітну плату (близько 29 тисяч оклад + надбавки) і професійні тренінги, щоб швидше адаптуватися до роботи в нових умовах.

Також зазначається, що відбір проходитиме у кілька етапів:

1. анонімний комп’ютерний тест на знання законодавства і тест на загальні здібності та навички;

2. співбесіда, частиною якої буде виконання практичного завдання;

3. стажування.

Як відомо, ще 2 січня Офіс генпрокурора повідомив, що планує набрати людей "з-поза системи" на понад 200 вакансій.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно генеральний прокурор України Руслан Рябошапка відреагував на ініціативу про його відставку. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?