Генпрокурорка Венедіктова невідкладно звернулася до українців - у чому річ
Категорія
Україна
Дата публікації

Генпрокурорка Венедіктова невідкладно звернулася до українців - у чому річ

Генпрокурорка Венедіктова невідкладно звернулася до українців - у чому річ
Джерело:  online.ua

У середу, 29 липня 2020 року, очільниця Офісу генерального прокурору Ірина Венедіктова звернулася до усіх українських громадян та представила нового першого заступника генпрокурора – Романа Говду. Варто звернути увагу на те, що він раніше обіймав посаду першого заступника та виконував обов’язки прокурора м. Києва. Ірина Венедіктова привітала новопризначеного заступника у команді - вона впевнена, що посадовець підсилить професійний колектив. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на сайт ОГП.

"Разом ми працюватимемо ще активніше, ще конструктивніше, ще результативніше", - наголосила Ірина Венедіктова.

Як зазначається на сайті ОГП, Роман Говда в органах прокуратури працював з серпня 2003 року на посадах: помічника прокурора Корольовського району м.Житомира; прокурора, старшого прокурора, заступника начальника та начальника відділу прокуратури Житомирської області; прокурора, старшого прокурора, заступника начальника та начальника відділу, першого заступника начальника управління Генеральної прокуратури України; прокурора Одеської області; заступника Генерального прокурора України; заступника начальника Департаменту Генеральної прокуратури України, прокурора міста Києва; начальника управління Офісу Генерального прокурора. 30 квітня 2020 року призначений на посаду першого заступника прокурора міста Києва.

Варто зазначити, що декілька днів тому українські ЗМІ дізналися про те, що після оприлюднення другої частини "плівок Вовка" 17 липня Національне антикорупційне бюро України висунуло підозри одразу 12 фігурантам, однак зразу ж після цього очільниця Офісу генерального прокурора Ірина Венедіктова ліквідувала групу прокурорів у справі щодо Окружного адмінсуду Києва. Варто звернути увагу на те, що керівником групи був заступник генерального прокурора Андрій Любович.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 16 липня глава ОГП Ірина Венедіктова поскаржилася на те, що фактичних замовників стрілянини у Броварах, що сталася наприкінці травня, ще не встановлено. Вона також розкритикувала роботу МВС.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?