Генсек Федерації боксу Росії пригрозив Олександру Усику
Категорія
Спорт
Дата публікації

Генсек Федерації боксу Росії пригрозив Олександру Усику

Генсек Федерації боксу Росії пригрозив Олександру Усику
Джерело:  online.ua

Генеральний секретар Федерації боксу Росії Умар Кремльов заявив, що хоче побачити бій-реванш між українцем Олександром Усиком (16-0, 12 КО) і росіянином Муратом Гассієвим (26-1, 19 КО), передає ONLINE.UA з посиланням на Rsport.ria.ru..

На думку функціонера, в повторному поєдинку Усик не матиме шансів на перемогу навіть в надважкій ваговій категорію, в яку перейшов Олександр.

"Я б хотів побачити його реванш з Усиком, цей бій відповів би на багато питань. У першому їх поєдинку було багато нюансів, але не хочеться виправдовуватися. В реванші у важкій вазі в Усика не буде жодних шансів, та й навіть в першій важкій вазі теж. Потрібно просто внести зміни в підготовку", - каже Кремльов.

Нагадаємо, 22 липня 2018 року у Москві відбувся фінал Всесвітньої боксерської суперсерії між українцем Олександром Усиком і росіянином Муратом Гассієвим. За одноголосним рішенням суддів перемогу здобув Усик.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Ентоні Джошуа дав кілька порад Олександру Усику перш, ніж той перейде у надважку вагу. Він підкреслив, що в українського боксера є перспективи в надважкій вазі, проте головне — все робити правильно.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?