Генсек НАТО терміново звернувся до влади Ірану
Категорія
Політика
Дата публікації

Генсек НАТО терміново звернувся до влади Ірану

Генсек НАТО терміново звернувся до влади Ірану
Джерело:  online.ua

Генсек НАТО Єнс Столтенберг жорстко розкритикував та засудив удар по американських базах в Іраку і закликав Іран утриматися від подальшого насильства. Про це відомий політик це написав у Twitter, передає ONLINE.UA.

"Я засуджую іранські ракетні удари по американських силах і силах коаліції в Іраку. НАТО закликає Іран утриматися від подальшого насильства. Союзники продовжують консультуватися і зберігати прихильність нашій навчальної місії в Іраку" - написав Столтенберг.

Варто зазначити, що раніше влада ЄС розкритикувала Іран за ракетні удари по іракських базах, які використовують коаліційні війська, в тому числі США та військові європейських країн.

Як відомо, відразу дві військові бази в Іраку, на яких розташований американський військовий контингент, були атаковані минулої ночі, причому уряд Ірану офіційно підтвердив, що це був його напад і готуються інші.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що верховний лідер Ірану аятола Алі Хаменеї виступив з резонансною заявою.  За його словами, ракетні удари Тегерана по двох військових базах в Іраку, на яких розташований американський військовий контингент, є лише легким "ляпасом" для США. Він вимагає вивести війська Штатів з регіону.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?