Іран зробив шокуюче попередження США
Категорія
Політика
Дата публікації

Іран зробив шокуюче попередження США

Іран зробив шокуюче попередження США
Джерело:  online.ua

Верховний лідер Ірану аятола Алі Хаменеї виступив з резонансною заявою. За його словами, ракетні удари Тегерана по двох військових базах в Іраку, на яких розташований американський військовий контингент, є лише легким "ляпасом" для США. Він вимагає вивести війська Штатів з регіону. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на іранське агентство "IRNA".

"Подібних військових дій недостатньо. Важливо припинити корумповану присутність Америки в регіоні Західної Азії", - сказав Хаменеї, назвавши ракетні удари "ляпасом" для Вашингтона.

Окрім того, Хаменеї цинічно оцінив проведену операцію, яка була виконана рівно в той самий час уночі, коли американські війська завдали удару по іранському командувачу генерал-лейтенанту Касему Сулеймані в аеропорту Багдада. Верховний лідер Ірану вимагає у Дональда Трампа вивести своїй війська з регіону.

"США стали причиною воєн, розколу, підбурювання до заколоту, руйнування і знищення інфраструктури в цьому регіоні. Звичайно, вони роблять це по всьому світу. Цей регіон не прийме присутність Америки. Народи регіону та уряди народів не приймуть її", - наголосив Хаменеї.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Євросоюз висунув гучну вимогу США та Ірану. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?