Генштаб екстрено переводить на посилену боєготовність всі військові частини: що сталося
Категорія
Україна
Дата публікації

Генштаб екстрено переводить на посилену боєготовність всі військові частини: що сталося

Генштаб екстрено переводить на посилену боєготовність всі військові частини: що сталося
Джерело:  online.ua

З суботи, 12 жовтня, всі військові частини ЗСУ переходять на посилений режим боєготовності. На посилену боєготовність також переходять всі підрозділи в районі виконання бойових завдань. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Генштаб ЗСУ.

Відомо, що в посиленому бойовому режимі частині будуть знаходиться до понеділка, 14 жовтня. Таке рішення в Генштабі пояснили з необхідністю посилення безпеки в День захисника України.

У святкові дні буде посилено охорону військових об'єктів, а резервні підрозділи будуть нести службу в посиленому режимі. У Генштабі застерегли українців від незаконного проникнення на території військових частин, а також від провокаційних дій поруч з військовими об'єктами.

На посилений цілодобовий режим переходять і правоохоронці. У Нацполіціі повідомили, що поліцейські будуть пильно нести службу, щоб запобігти можливим провокаціям. У департаменті комунікації МВС уточнили, що в День захисника України в країні заплановано близько 300 заходів.

"По всій Україні буде близько 300 заходів, тільки в Києві ветерани і добровольці подали заявки на п'ять акцій. Для наших правоохоронців - це не виклик, ми звикли до роботи на таких масових заходах. Однак ми повинні забезпечити безпеку кожного громадянина нашої держави. До роботи будуть задіяні підрозділи Нацполіціі, Нацгвардії і рятувальники. Оскільки, залучаємо багато наших фахівців, вже зараз плануємо ефективну розстановку сил. Буде розгорнуто додатковий мобільний центр НПУ і активно працюватимуть ці штаби в регіонах", - уточнили в МВС.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Києві на вихідних, 13-14 жовтня, перекриють рух на проспекті Перемоги.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?