У Києві на вихідних перекриють рух: перелік вулиць та схема об'їзду
Категорія
Україна
Дата публікації

У Києві на вихідних перекриють рух: перелік вулиць та схема об'їзду

У Києві на вихідних перекриють рух: перелік вулиць та схема об'їзду
Джерело:  online.ua

На вихідних, 13 і 14 жовтня, в Києві перекриють рух по проспекту Перемоги. Рух зупинять у неділю о 00:05 і відкриють о 22:00 в понеділок. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Київської міської державної адміністрації.

Повідомляється, що зупинка руху пов'язана з будівельними роботами на Шулявському мосту, які перейшли в активну фазу. Там будуть встановлювати новий прогін моста, вагою 400 тонн, розміром 36 на 30 метрів. У зв'язку з цим повністю перекриють проспект Перемоги на перетині з вулицею Вадима Гетьмана.

Заборона руху всіх видом транспорту на проспекті Перемоги в Києві буде діяти до пізнього вечора 14 жовтня. КМДА опублікувала схему об'їзду, щоб водії автотранспорту могли минути перекриту ділянку дороги.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Київська адміністрація пообіцяла не підвищувати тарифи на опалення для населення в 2019 році.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?