Генштаб повідомляє про запеклі бої на Бахмутському і Авдіївському напрямках
Категорія
Україна
Дата публікації

Генштаб повідомляє про запеклі бої на Бахмутському і Авдіївському напрямках

Генштаб повідомляє про запеклі бої на Бахмутському і Авдіївському напрямках
Джерело:  online.ua

За словами представників Генштабу ЗСУ, наразі не зупиняються запеклі бої на Бахмутському та Авдіївському напрямках, в районах Кодеми, Зайцевого, Пісків, Мар’їнки та Первомайського.

Джерело: Фейсбук-сторінка Генштабу ЗСУ

Ситуація на фронті 30-31 серпня - дані Генштабу ЗСУ

Як стверджують наші бійці, на Бахмутському напрямку  вони зафіксували обстріли із артилерії різних типів біля Бахмута, Бахмутського, Соледара, Яковлівки, Зайцевого, Майорська та Кодеми. Загарбники намагалися наступати у напрямках Бахмута, Веселої Долини та Зайцевого, успіху не мали, відійшли. Також армія РФ хоче встановити контроль над населеним пунктом Кодема - тривають бої.

На Авдіївському напрямку окупанти стріляли з мінометів, танків, ствольної та реактивної артилерії поблизу Авдіївки, Опитного, Уманського, Первомайського, Старомихайлівки та Нью-Йорка. Наступальними діями намагалися покращити тактичне положення у напрямках Красногорівки та Мар’їнки, але знову зазнали втрат та відступили. На Харківському напрямку росіяни стріляли зі ствольної та реактивної артилерії у районах населених пунктів Дуванка, Клинове, Соснівка, Дементіївка, Руська Лозова, Руські та Черкаські Тишки, Великі Проходи, Циркуни, Петрівка, Старий Салтів, Перемога, Шестакове, Байрак, Норцівка та Шевелівка, - йдеться в повідомленні.

Окрім того, наголошується, що на Слов’янському напрямку  російські солдати стріляли зі ствольної артилерії та реактивних систем залпового вогню біля Долини, Краснопілля, Богородичного та Вірнопілля. Авіація противника завдала удару неподалік Вірнопілля.

У Генштабі повідомляють, що на Запорізькому напрямку  загарбники вели обстріли з танків, реактивної та ствольної артилерії вздовж лінії зіткнення.

На Південнобузькому напрямку противник продовжив обстріли військової та цивільної інфраструктури в районах населених пунктів Олександрівка, Любомирівка, Новомиколаївка, Лупареве, Червоний Яр, Новогригорівка, Степове, Первомайське, Киселівка, Партизанське, Квітневе, Червона Долина, Кобзарці, Тернівка, Андріївка, Осокорівка, Ольгине, Іванівка, Трудолюбівка, Добрянка, Потьомкине, Князівка та Тополине. Ударів авіації зазнали район Андріївки та урочище Плотницьке, - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?