Генштаб ЗСУ оновив дані про дії армії РФ на фронті
Категорія
Україна
Дата публікації

Генштаб ЗСУ оновив дані про дії армії РФ на фронті

Генштаб ЗСУ оновив дані про дії армії РФ на фронті
Джерело:  online.ua

За словами українських воїнів, солдати РФ не припиняють наступальних дій на Донбасі й роблять все можливе, щоб встановити повний контроль над Донецькою та Луганською областями, проте ЗСУ дають потужну відсіч ворогу.

Джерело: Фейсбук-сторінка Генштабу ЗСУ

Генштаб ЗСУ розповів, що відбувається на фронті

Як стверджують представники ЗСУ, на  Слов’янському  напрямку ворог за підтримки артилерії здійснював штурмові дії у напрямку Пасіка – Богородичне, однак українські бійці дали відсіч, й окупанти відійшли на попередньо зайняті позиції. Солдати РФ із артилерії та мінометів обстріляли райони населених пунктів Велика Комишуваха, Довгеньке та Вірнопілля.

Окупанти вели активні бойові дії на Сєверодонецькому, Бахмутському та Курахівському напрямках. Основна мета ворога – оточення українських військ у районах міст Лисичанськ, Сєверодонецьк та блокування основних логістичних шляхів. На Курахівському напрямку ворог здійснює вогневе ураження вздовж лінії зіткнення із застосуванням мінометів, ствольної артилерії, реактивних систем залпового вогню, - йдеться в повідомленні.

Окрім того, наголошується, що на  Лиманському  напрямку окремі підрозділи противника виведені за межі населеного пункту Лиман.

У Генштабі ЗСУ звертають увагу на те, що на  Сєвєродонецькому  напрямку, з метою підтримки дій сухопутних підрозділів, противник продовжує вогневий вплив на українські війська із застосуванням ствольної та реактивної артилерії.

На Бахмутському напрямку ворог проводив підготовку до штурмових дій. На Авдіївському і Курахівському напрямках ворог інтенсивно обстрілював позиції українських військ, завдавав авіаційних ударів літаками оперативно-тактичної та вертольотами армійської авіації, - повідомляють українські бійці.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?