РФ починає відчувати наслідки від західних санкцій
Категорія
Економіка
Дата публікації

РФ починає відчувати наслідки від західних санкцій

РФ починає відчувати наслідки від західних санкцій
Джерело:  online.ua

За інформацією розвідки Великої Британії, економіка РФ відчуває сильний стрес від західних санкцій, що вже впливає на хід війни проти України.

Джерело: Twitter-сторінка Міноборони Великої Британії

РФ починає відчувати катастрофічні наслідки потужних санкцій Заходу 

Зокрема, представники британської розвідки згадали недавню заяву заступника глави МЗС РФ Андрія Руденка, який закликав Україну розмінувати територію Одеського порту для надання гуманітарного коридору суден.

Прохання Руденка до України відповідає основному принципу сучасної російської стратегії обміну повідомленнями: представлення альтернативних наративів, нехай і непереконливих, щоб ускладнити розуміння аудиторії.

В цьому випадку Україна встановила морські міни тільки через реальну загрозу російських морських десантів з Чорного моря, нагадують військові.

У розвідці зазначили, що Росія продемонструвала, чи готова вона використовувати глобальну продовольчу безпеку в своїх політичних цілях, а потім представити себе розумним гравцем і звинуватити Захід у всіх невдачах.

Спроба Росії домогтися ослаблення міжнародних санкцій також підкреслює стрес, який санкції чинять на режим, - зазначають в Міноборони Великої Британії.

Однак за словами одного з представників українського військового командування, незважачі на занепад, в РФ все ще достатньо ресурсів для проведення тривалої війни проти України.

Треба розглядати ситуацію не через призму ресурсу для ведення війни, а через призму ефективності його використання, технічного стану і характеристик озброєння, яке вони будуть використовувати. Ці показники можуть бути реальними для того, щоб вирішувати, коли нам йти в наступ, а коли оборонятися, - наголосив військовий.

Він переконаний, що українська технічна складова буде набагато більша.

Але це не означає що в Росії не вистачає гарматного м’яса. У них його достатньо. Вони ставляться до людського ресурсу так само, як свого часу Жуков – "баби ще народять". Вони ніколи не жаліли людей. Все-таки 40 млн населення України і 140 млн жителів РФ – різниця є, - підкреслює військовий.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?