Генштаб ЗСУ пояснив різке збільшення втрат росіян на фронті
Категорія
Україна
Дата публікації

Генштаб ЗСУ пояснив різке збільшення втрат росіян на фронті

Генштаб ЗСУ пояснив різке збільшення втрат росіян на фронті
Джерело:  online.ua

Різке збільшення щоденних втрат армії РФ на фронті пов'язане з тим, що Збройні сили України отримують дані про дислокацію військ ворога завдяки українським патріотам на тимчасово окупованих територіях. За словами заступника начальника головного оперативного управління Генштабу ЗСУ Олексія Громова, саме це дає можливість нашим бійцям ефективно знищувати окупантів.

Джерело: ютуб-канал Військове телебачення України

Чому різко зросли втрати росіян на фронті - відповідь Генштабу

Журнлаісти запитали у Олексія Громова, з чим конкретно пов'язана тенденція збільшення втрат армії РФ. Представники ЗМІ звернули увагу на те, що раніше фігурувала цифра 150-200 знищених вояк, а зараз 500-600.

За словами представника Генштабу ЗСУ, "покращувати статистику" нашим бійцмя допомагають дані про дислокацію армії Російської Федерації, які вони отримують від українських патріотів, що опинилися на тимчасово окупованих територіях.

Свідомі українці, незалежно від того, де вони знаходяться, чи в окупованому Криму, чи на території окупованої Херсонщини, Запорізької області, Донецької, Луганської та інших областей свідомі громадяни надають дієву допомогу нашим збройним силам. Це не буде таємницею, якщо я скажу, що завдяки їм ми маємо певні дані щодо розміщення російських окупаційних військ, - наголосив Олексій Громов.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?