Геральт з Рівії: у мережі показали новий трейлер серіалу "Відьмак"
Категорія
Культура
Дата публікації

Геральт з Рівії: у мережі показали новий трейлер серіалу "Відьмак"

Геральт з Рівії: у мережі показали новий трейлер серіалу "Відьмак"
Джерело:  online.ua

В інтернеті оприлюднили новий трейлер серіалу "Відьмак" від Netflix. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт проєкту.

Окрім того, творці потішили фанатів датою прем'єри довгоочікуваного серіалу.

"Відьмак прибуває 20 грудня", - зазначили представники стрімінгового сервісу.

Йдеться про інтернет-прем'єру.

Нагадаємо, всесвіт "Відьмака" починається з оповідань польського письменника Анджея Сапковського. Історії набули великої популярності у світі та були перекладені багатьма мовами.

За мотивами оповідань вийшло три комп'ютерні гри. Остання з них - The Witcher 3 - набула популярності навіть серед тих людей, які й не здогадувалися про існування книжок. Через це серіал Netflix інколи звуть екранізацією гри.

Роль відьмака Геральта виконав британець Генрі Кавілл. Він відомий за фільмами про Супермена.

Як повідомляв ONLINE.UA, представники телеканалу HBO оголосили про створення нового серіалу у всесвіті "Гри престолів". Епізоди розповідатимуть історію династії Таргарієнів за 300 років до основних подій. Паралельно з цим було скасовано інший серіал-приквел за назвою "Довга ніч".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?