Геращенко розповів, чому в Україну не пустили російського журналіста
Категорія
Події
Дата публікації

Геращенко розповів, чому в Україну не пустили російського журналіста

Геращенко розповів, чому в Україну не пустили російського журналіста
Джерело:  online.ua

Нардеп від "Народного фронту" Антон Геращенко повідомив, що фотокореспондента російського ЗМІ Раміля Ситдікова, акредитованого на Євробачення, не впустили до України через відвідування окупованого Криму.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook нардепа.

Геращенко опублікував посилання на матеріали "Миротвореця" та зазначив, що журналіст розміщував знімки з анексованого Криму в російських ЗМІ.
"Ніхто з тих російських журналістів, хто акредитований в Києві на Євробачення і хто раніше порушував державний кордон України, незаконно відвідуючи Український Крим, не буде допущений на територію нашої країни. Перший пішов! Назад на північ, второваною Лолітою Мілявською доріжкою", - написав Геращенко.

Читайте також: Скандал з Євробаченням: в Мінкульті прояснили щодо "дискваліфікації України"
"Докази свого незаконного перебування на території Українського Криму фотограф RUSSIA Today Раміль Ситдіков надав прикордонники і волонтерам Центру Миротворець сам, задокументувавши себе", - додав Геращенко.

Як повідомляв ONLINE.UA, фотокореспондента пропагандистського російського ЗМІ — МИА "Россия сегодня" — Раміля Ситдікова, не впустили до України для висвітлення Евробачення-2017. За словами журналіста, у в’їзді йому відмовили через те, що він не може підтвердити мету запланованого перебування на території України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?