Герасимов замість Суровікіна. Розвідка Британії пояснила мету кадрових змін Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Герасимов замість Суровікіна. Розвідка Британії пояснила мету кадрових змін Путіна

Герасимов замість Суровікіна. Розвідка Британії пояснила мету кадрових змін Путіна
Джерело:  online.ua

На думку аналітиків розвідки Міноборони Великої Британії, призначення керівника Генштабу армії РФ Валерія Герасимова командувачем кремлівської окупаційної армії в Україні свідчить про зміну підходу злочинним військово-політичним керівництвом РФ до війни проти України.

Джерело: Twitter-сторінка Міноборони Великої Британії

Командування окупаційної армії РФ змінює підхід до війни проти України 

Аналітики британської розвідки вказують, що призначення Герасимова командувачем окупаційною армією РФ в Україні свідчить про серйозність ситуації для Кремля та визнання того, що розв'язана Кремлем злочинна війна йде не за планом.

Цей крок, ймовірно, буде зустрінутий з крайнім невдоволенням більшою частиною російського ультранаціоналістичного і військового блогерського співтовариства, які все частіше звинувачують Герасимова в поганому веденні війни. Навпаки, Суровікін отримав широку похвалу за те, що він відстоював більш реалістичний підхід. Тепер, ставши заступником командувача, його авторитет і вплив майже напевно значно скоротилися, - підкреслюють аналітики британської розвідки.

У той же час політолог Марк Галеотті вважає, що голова Міноборони РФ Сергій Шойгу не просто так призначив Герасимова командувачем окупаційної армії в Україні.

На думку політолога, це може свідчити до підготовки до повторного масштабного вторгнення.

Галеотті вважає, що цим рішенням покарали як Суровікіна, так і самого Герасимова. Якщо Герасимов не виправдає грандіозні плани Путіна щодо України, то його просто усунуть.

На думку експерта, у Путіна, ймовірно, досі багато "нереалістичних ідей", які він планує реалізувати під час нового серйозного наступу. Нове призначення є "підтвердженням того, що очікуються серйозні наступи". У будь-якому випадку Путін зможе спихнути на Герасимова всі майбутні провали своєї армії.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?