"Гітлер спалював росіян й іншу сволоту": в РФ спалахнув скандал після виступу відомого політика
Категорія
Політика
Дата публікації

"Гітлер спалював росіян й іншу сволоту": в РФ спалахнув скандал після виступу відомого політика

"Гітлер спалював росіян й іншу сволоту": в РФ спалахнув скандал після виступу відомого політика
Джерело:  online.ua

Росію сколихнув новий резонансний скандал після курйозного інциденту за участі очільника місцевої "Комуністичної партії" Геннадія Зюганова. Зазначається, що скандальний політик обмовився, поставивши в один ряд росіян, євреїв, ромів, поляків "й іншу сволоту". Варто звернути увагу на те, що курйоз трапився, коли Геннадій Зюганов 3 вересня виступав біля кремлівської стіни з нагоди 75-ої річниці завершення Другої світової війни. Відео з цим інцидентом опублікували користувачі соціальних мереж, якібули присутні під час виступу політика, передає ONLINE.UA.

Геннадій Зюганов у своєму стилі почав стверджувати, що РФ нібито тричі прикривала Європу від різних ординських навал. Одним з таких випадків він пригадав французького імператора Наполеона, якого під Москвою "розбили на друзки".

"Був і Гітлер, який побудував концтабори й спалював в печах всіх підряд – і росіян, і євреїв, ромів, поляків і всю іншу сволоту", - неочікувано для всіх заявив лідер комуністів.

Що цікаво, на сайті "Комуністичної партії" Росії частину про "іншу сволоту" вирішили прибрати з новини про виступ очільника партії. Також цей момент вирізали з відеозапису з виступу Геннадія Зюганова.

Нагадаємо, що Геннадій Зюганов - це 76-річний російський політик, лідер "Комуністичної партії" і її фракції в Державній Думі. З 1996 до 2012 року чотири рази балотувався на пост президента Росії, щоразу посідаючи друге місце. Варто звернути увагу на те, що він скандально відомий своїми антиукраїнськими поглядами. Зюганов активно виступав за анексію Криму й поділ України. Що важливо розуміти, у Росії саме "Компартія" курує бойовиків на українському Донбасі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що нещодавно публічно зганьбилося всесвітньо відоме американське видання New York Post — вказано, що  воно помилково віднесло українську столицю, Київ, до Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?