Гладковський вийшов на свободу та розповів, що робитиме з розслідуванням
Категорія
Україна
Дата публікації

Гладковський вийшов на свободу та розповів, що робитиме з розслідуванням

Гладковський вийшов на свободу та розповів, що робитиме з розслідуванням

Колишній перший заступник секретаря РНБО Олег Гладковський був випущений з СІЗО після арешту. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

Заставу внесла родина експосадовця, підозрюваного у зловживанні владою, неправдивому декларуванні, а також порушенні у процедурі тендерів. Він коротко виступив перед журналістами, які зібралися біля будівлі слідчого ізолятора.

"Я буду захищати свою честь і гідність", - заявив Гладковський.

За словами його адвоката Руслана Волинця, клієнт у жодному разі не згоден з рішенням суду. Він відмовився спілкуватися з медіа детально, пославшись на свій стан після нібито голодування, оголошеного ще під час взяття під варту.

Відомо, що Гладковський отримав електронний браслет стеження. Захист вибудує стратегію на основі повного тексту ухвали суду. Сам арештований спростовує будь-яку правдивість підстав для його кримінальної відповідальності.

Як повідомляв ONLINE.UA, розмір застави сягав 10,6 мільйона гривень. Внесли його члени сім'ї Гладковського. На понеділок, 21 жовтня, було призначене надання повного тексту судібного рішення, від якого, як зазначалося, буде відштовхуватися сторони захисту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?