Гладковський затриманий при спробі виїхати з України
Категорія
Україна
Дата публікації

Гладковський затриманий при спробі виїхати з України

Гладковський затриманий при спробі виїхати з України
Джерело:  Укрінформ

Колишній заступник секретаря РНБО Олег Гладковский був затриманий під час спроби залишити Україну. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.

За інформацією джерела, операцію провели детективи Національного антикорупційного бюро.

"Затримали Гладковського поблизу аеропорту "Бориспіль", - додав інформатор.

НАБУ у Facebook підтвердило факт затримання, відреагувавши на хвилю повідомлень у медіа.

Нагадаємо, Олег Гладковський та його син Ігор стали фігурантами журналістського розслідування Bihus.info. Інформація про його корупційні схеми, які завдали чималого удару оборонній галузі країни, спричинила скандал.

Загалом цей інформаційний "вибух" спричинив шкоду колишньому президенту Петру Порошенку, який відповідальний за призначення Гладковського на згадану посаду. Останній, у свою чергу, звернувся до правоохоронних органів з вимогою перевірити факти журналістів.

Потенційний корупціонер втратив посаду за указом президента 4 березня.

Як повідомляв ONLINE.UA, Петро Порошенко у серпні пояснив, що призначення Олега Гладковського у керівництво РНБО було помилковим рішенням. Більш того, він стверджує, що виправив цей промах, а усіх злочинців очікує в'язниця у разі доведення їхніх правопорушень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?