Глава Авдіївської МВА попередив про роботу ДРГ у місті
Категорія
Україна
Дата публікації

Глава Авдіївської МВА попередив про роботу ДРГ у місті

Глава Авдіївської МВА попередив про роботу ДРГ у місті
Джерело:  online.ua

Глава Авдіївської міської військової адміністрації Віталій Барабаш в етері online.ua розповів, яка наразі у місті ситуація з колаборантами та як борються зі зрадниками.

Джерело: ютуб-канал online.ua

Що відомо про роботу ДРГ в Авдіївці

Колаборантів у нас в місті немає. Авдіївка повністю контролюється Збройними силами України. Колаборантів немає, але є зрадники, - заявив Барабаш.

За його словами, нещодавно СБУ затримала мешканців Авдіївки, які зливали інформацію росіянам.

Starlink ми вже вимкнули, тобто інтернету немає. Найближчим часом вимкнемо і мобільний зв’язок, оскільки не буде кому обслуговувати генератор, - повідомив глава МВА Авдіївки.

Також глава Авдіївської міської військової адміністрації додав, що спілкуючись по відеозв’язку з родичами, люди часто розповідають інформацію, яку потім використовує ворог.

Навмисно чи ненавмисно люди розповідають хто та куди поїхав, де вони заряжають телефони, коли гуманітарну допомогу привезли тощо. І купа різної інформації, яку аналітикам не складно скласти і зрозуміти куди треба бити. Такі випадки були неодноразово, - додав глава Авдіївської МВА.

За його словами, наразі у місті працює Служба безпеки, періодично відбуваються відпрацювання.

Більшість зрадників сидять мовчки. Вони просто чекають. Так звані "ждуни", - зазначив Барабаш.

Росіяни можуть використати хімічну зброю проти місцевих

Віталій Барабаш наголосив, що військові армії РФ використовують хімічні гранати проти українських солдатів.

Ми не знаємо, що в них в голові. Я підтверджую, що є використання хімічних гранат проти військових – це сльозогінний газ. Але ми всі знаємо історію Азовсталі, де використовувалася потужніша хімічна зброя, – пояснив він.

Голова Авдіївської міської військової адміністрації додав, що наразі невідомо, чи використовуватиме хімічну зброю проти цивільного населення.

Є побоювання. І чомусь не я один про це говорю. Це таке "промацування" – кинули гранатку, ага, тиша. Ну давайте ще одну. А всі знають Адвієвський коксохім завод, там немає жодної шкідливої речовини, все вивезено. Що їм заважає за аналогією з Азовсталлю кинути хімічну зброю та сказати, що там були хімічні речовини. Про це треба думати вже зараз, – додав він.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?