Наскільки критична ситуація в Авдіївці – Барабаш
Категорія
Україна
Дата публікації

Наскільки критична ситуація в Авдіївці – Барабаш

Наскільки критична ситуація в Авдіївці – Барабаш
Джерело:  online.ua

Голова Авдіївської міської військової адміністрації Віталій Барабаш розповів про оперативну ситуацію в Авдіївці, що на Донеччині. Нині зафіксовано спад активності бойових дій із боку противника.

Джерело: ютуб-канал online.ua

Яка ситуація в Авдіївці

Ситуація дуже напружена. Дуже гаряче. Але можна помітити, що минулої доби якось дивно, що набагато менше обстрілів, ніж кілька тижнів тому, - повідомив Віталій Барабаш.

Він зазначив, що наразі зафіксовано зменшення кількості обстрілів містом. У середньому на Авдіївку летить 20-30 обстрілів на добу, але минулої доби було зафіксовано лише 10.
Також голова Авдіївської міської військової адміністрації зазначив, що армія Росії зазвичай завдає 8-15 авіаракетних ударів, а за минулу добу їх було лише 2.

Що це таке, поки що невідомо. Але, звичайно, це свідчить про щось погане – але що саме? Можливо, вони намагаються накопичити сили, щоби наступати далі, - повідомив Барабаш.

Що стосується штурмових дій, то їх трохи менше, ніж завжди.

Влада закликала жителів Авдіївки евакуюватись

У відомстві нагадали, що росіяни постійно завдають ударів по цивільній інфраструктурі та житлових кварталах.

Місцева влада вкотре радить місцевим жителям не ризикувати своїм життям і життям своїх рідних й евакуюватися до більш безпечних регіонів України, — сказано в повідомленні.

В Мінінтеграції нагадали, що повідомити про бажання евакуюватися можна за телефоном гарячої лінії: (098) 890-33-18.

Для евакуації тяжкохворих та осіб з інвалідністю звертайтеся за телефонами: (099) 710-48-72, (099) 311-53-14, (099) 311-53-36, (096) 108-60-48, (096) 108-52-24.

Окрім цього про бажання евакуюватися можна повідомити на гарячу лінію Мінреінтеграції 15-48 або ж написати нам у месенджери на номер: (096) 078-84-33.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?