Глава Єврокомісії зробив жорстку заяву щодо безвізу для України: з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Глава Єврокомісії зробив жорстку заяву щодо безвізу для України: з'явилося відео

Глава Єврокомісії зробив жорстку заяву щодо безвізу для України: з'явилося відео

Президент Єврокомісії Жан-Клод Юнкер зажадав від країн Євросоюзу скасування візового режиму між Україною і країнами ЄС.
Читайте також: Назван о чотири країни ЄС, які гальмують безвіз для України
Про це він заявив в ході прес-конференції після завершення саміту Україна-ЄС, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Європейську правду".
"Що стосується візової лібералізації, Україна виконала всі умови, які їй були поставлені, і тому нормально, щоб Євросоюз після того, як він побачив, що Україна провела всі реформи, які від неї очікувалися, зробив це, - сказав Юнкер і додав, що "подальші затримки неприпустимі". - Я вважаю, що, незважаючи на труднощі, які можуть виникнути між державами-членами Європарламенту, ми зможемо надати Україні безвізовий режим до кінця року".
При цьому, згідно з інформацією джерел видання, на закритих переговорах глава Єврокомісії виступав так само жорстко, аргументуючи свої радикальні висловлювання тим, що Євросоюз втрачає довіру через свою політику щодо безвізового режиму. "Не може бути ніяких виправдань, не може бути ніяких затримок", - цитують слова Юнкера учасники закритих зустрічей.
"112.ua" оприлюднив запис виступу президента Єврокомісії:



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що механізм зупинення безвізових режимів, який гальмує скасування віз для громадян України, можуть так і не прийняти в цьому році і відкласти до президентських виборів у Франції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?