Глава Мінекономіки звернувся до українців з важливою заявою
Категорія
Економіка
Дата публікації

Глава Мінекономіки звернувся до українців з важливою заявою

Глава Мінекономіки звернувся до українців з важливою заявою
Джерело:  online.ua

Міністр економічного розвитку, торгівлі та сільського господарства Тимофій Милованов заявив, що індекс іМоРе від ВоксУкраїна досяг максимуму з 2015 року. Він свідчить про рівень проведених в країні реформ. Про це він повідомив у Facebook, передає ONLINE.UA.

"Існує єдина незалежна кількісна оцінка реформ в Україні. Індекс іМоРе від ВоксУкраіна. На сьогодні вона сягнула найвищого рівня з 2015 року. Це перемога і свідчення якісної роботи Верховної Ради та уряду. Турборежим дає позитивні результати", - заявив Милованов.

Чиновник наголосив, що останнє значення індексу - одне з найвищих за історію його існування, досягав такого рівня або вище всього чотири рази за свою історію."Це сталося в 2015 році після того, як Верховна Рада восьмого скликання отримала свої повноваження і призначила Кабмін. Останній раз індекс мав таке значення в серпні 2015 року", - додав він.
Згідно з даними ВоксУкраіна, Індекс моніторингу реформ склав +1,7 бали за період з 14 по 27 жовтня з можливих значень від 5,0 до +5,0.
Варто зазначити, що раніше Володимир Зеленський підписав указ Про невідкладні заходи щодо проведення реформ і зміцнення держави. Серед порушених у документі тем - приватизація, банки, ринок землі, трудове законодавство.

Як повідомляв ONLINE.UA, спецпредставник голови Єврокомісії Ельмар Брок прокоментував судову реформу в Україні. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?