Глава Міноборони відреагував на заяву про його можливе звільнення
Категорія
Політика
Дата публікації

Глава Міноборони відреагував на заяву про його можливе звільнення

Глава Міноборони відреагував на заяву про його можливе звільнення
Джерело:  online.ua

23 грудня народний обранець Сергій Рахманін неочікувано для всіх повідомив, що комітет Верховної Ради з питань нацбезпеки, оборони та розвідки висловив недовіру чинному очільнику Міністерства оборони Андрію Тарану. За словами нардепа, відповідний лист вже навіть надіслали українському лідеру Володимиру Зеленському, в якому йшлося про те, що комітет вимагає негайної відставки міністра, оскільки він не впорався зі своїми обов'язками у стані війни. Цього ж дня у комітеті нацбезпеки спростували інформацію про нібито відставку міністра оборони Андрія Тарана. Сам глава відомства додав, що першим повідомить, якщо це станеться, передає ONLINE.UA.

"Інформаційними ресурсами поширюється інформація про, начебто, висловлення недовіри Комітетом національної безпеки, оборони та розвідки — Міністру оборони А.Тарану. Такі повідомлення не відповідають дійсності. Останнє засідання Комітету було 16 грудня, у порядку денному були питання:

змін до основних показників державного оборонного замовлення на 2020 – 2022 роки,розгляд проекту Закону про схвалення рішення Президента України про допуск підрозділів збройних сил інших держав на територію України у 2021 році для участі у багатонаціональних навчаннях.

Питання щодо Міністра оборони не стояло та не розглядалося.Більше засідань Комітету не було. Так, у нас є певні зауваження щодо діяльності міністерства, але всі вони вирішуються в робочому порядку", — наголосив очільник комітету Верховної Ради з питань нацбезпеки, оборони Олександр Завітневич на свої сторінці у Фейсбук.

Очільник Міністерства оборони Андрій Таран також оперативно прокоментував інформацію про свою ймовірну відставку.

"Я першим поінформую суспільство, якщо настане час відкривати "третій конверт". Поки що – фальцет",
– підкреслив посадовець.

Нагадаємо, що саме Сергій Рахманін говорив про можливе звільнення Тарана.

"Людина, яка є автором дуже дивного наказу про депреміювання військовослужбовців за вогонь у відповідь в зоні проведення Операції Об'єднаних сил. І ця людина, на наш погляд, має залишити крісло очільника Міністерства оборони України", – заявив нещодавно нардеп.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, 21 грудня офіційно стало відомо, що команду українського лідера Володимира Зеленського вирішили залишити 2 політики.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?