Юлія Ковалів заявила, що звільняється з Офісу президента
Категорія
Політика
Дата публікації

Юлія Ковалів заявила, що звільняється з Офісу президента

Юлія Ковалів заявила, що звільняється з Офісу президента
Джерело:  online.ua

21 грудня офіційно стало відомо, що команду українського лідера Володимира Зеленського вирішили залишити 2 політики. Першим це зробив заступник очільника Офісу президента Олег Татаров, який написав заяву про призупинення своїх службових обов’язків після гучного скандалу. Трохи пізніше заступниця керівника Офісу президента Юлія Ковалів заявила, що йде із займаної посади за власним бажанням. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на допис чиновниці у Фейсбук, а також на сайт ОП.

"Я залишаю посаду заступника керівника Офісу президента. Це був неймовірний досвід та велика відповідальність у складний для країни час. І я дякую Володимиру Зеленському та кожному, з ким ми працювали разом і досягали результатів", — наголосила Юлія Ковалів.

Окрім того, політикиня пообіцяла усім громадянам й надалі робити все можливе, щоб Україна ставала економічно сильнішою, а добробут громадян зростав .

Варто зазначити, що команда глави держави Володимира Зеленського вже відреагувала на її звільнення. За словами президента, Ковалів зробила вагомий внесок в економічний розвиток України.

"Так, за її участю були напрацьовані заходи з підтримки людей і бізнесу на період посилення карантинних обмежень, ухвалена низка важливих законів та налагоджена тісна співпраця України з міжнародними фінансовими організаціями, зокрема з МВФ. Володимир Зеленський цінує високу професійність та націленість Юлії Ковалів на результат, тому вона залишається в команді Глави держави до нових професійних звершень", — заявили в ОП.

За попередніми даними, на місці Ковалів працюватиме Юлія Свириденко, яку 21 грудня звільнили з посади першого заступника Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства. Окрім того, джерела в ОП стверджують, що Ковалів залишається у "Нафтогазі" та буде радницею Зеленського.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, глава представництва України в ЄС Микола Точицький заявив, що команда Володимира Зеленського повинна врахувати рекомендації Венеційської комісії щодо розв’язання конституційної кризи, інакше це може негативно вплинути на стосунки з владою ЄС.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?