Глава МЗС Британії розсмішив усіх кумедною помилкою
Категорія
Політика
Дата публікації

Глава МЗС Британії розсмішив усіх кумедною помилкою

Глава МЗС Британії розсмішив усіх кумедною помилкою
Джерело:  online.ua

Глава МЗС Великої Британії Джеремі Хант випадково назвав свою дружину-китаянку Люсію - японкою. Це сталося під час його першого візиту в Китай в якості міністра закордонних справ, передає ONLINE.UA з посиланням на  Daily Mail.

Дипломат помилився ще на початку міністерської зустрічі, намагаючись розповісти про зв'язки своєї сім'ї з Китаєм.

"Моя дружина-японка ... моя дружина китаянка. Жахливо зробити таку помилку", - обмовився міністр.

Кумедна помилка Ханта розсмішила всіх присутніх. Дипломат відразу ж вибачився пояснивши, що напередодні розмовляв зі своїми колегами японською мовою.

Після цього випадку він також написав в Twitter слова вибачення своїй дружині.

"Правило №1 для міністра закордонних справ: коли ви говорите англійською з китайцями про розмову, яка у вас була японською мовою про вашу китайську дружину, не переплутайте їх! Вибачення для багатостраждальної місіс Х...",- написав міністр.

Як повідомляв ONLINE.UA , 10 липня новим головою Міністерства закордонних справ Великої Британії став Джеремі Хант. Він замінив на посаді Бориса Джонсона, який 9-го липня подав у відставку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?