Відомо, хто став головою МЗС Британії замість Джонсона
Категорія
Політика
Дата публікації

Відомо, хто став головою МЗС Британії замість Джонсона

Відомо, хто став головою МЗС Британії замість Джонсона
Джерело:  online.ua

Новим головою Міністерства закордонних справ Великої Британії став Джеремі Хант. Він замінив на посаді Бориса Джонсона, який 9-го липня подав у відставку.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ВВС.

"Надзвичайна честь бути призначеним міністром закордонних справ у цей критичний момент в історії нашої країни. Прийшов час підтримати нашого прем'єр-міністра, щоб отримати велику угоду щодо Brexit - зараз чи ніколи...",- прокоментував Хант у Twitter своє призначення.

Зазначимо, що Хант був міністром охорони здоров'я протягом останніх шести років. Окрім того, відомо, що новий глава МЗС країни був прихильником кампанії за членство в ЄС на референдумі в 2016 році.

"Відтепер у Британії чотири провідні державні посади - прем'єр-міністр, канцлер, міністр закордонних справ та міністр внутрішніх справ – обіймають люди, які проголосували за перебування в ЄС", - сказано в повідомленні.

 Нагадаємо, що 9 липня Борис Джонсон пішов у відставку з посади міністра закордонних справ Великої Британії. Зазначимо, що це вже третій міністр за минулу добу, який покинув уряд.

Як повідомляв ONLINE.UA,  відомий актор Бенедикт Камбербетч виконає головну роль у політичній драмі про вихід Великої Британії з Європейського Союзу — "Брекзит".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?