Глава ОБСЄ терміново їде на Донбас: що сталося
Категорія
Політика
Дата публікації

Глава ОБСЄ терміново їде на Донбас: що сталося

Глава ОБСЄ терміново їде на Донбас: що сталося
Джерело:  online.ua

Очільник ОБСЄ Мирослав Лайчак 28-29 листопада перебуватиме в Україні з робочим візитом. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт МЗС України.

"28-29 листопада в Україні з робочим візитом перебуватиме чинний голова ОБСЄ, міністр закордонних і європейських справ Словацької Республіки Мирослав Лайчак. Програма візиту серед іншого передбачає спільну поїздку міністрів закордонних справ України та Словацької Республіки в с.Станиця Луганська", - сказано в повідомленні.

 Варто зазначити, що головною ціллю візиту глави ОБСЄ є підбиття підсумків головування Словацької Республіки в ОБСЄ, а також узгодження позицій, важливих для збереження головної уваги ОБСЄ до викликів, спричинених російською агресією проти України.

"Відбудеться обмін думками щодо підготовки до засідання Ради міністрів закордонних справ ОБСЄ, запланованого на 5-6 грудня в Братиславі. Сторони мають намір обговорити також ключові питання порядку денного українсько-словацьких відносин", - пишуть в МЗС.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше помічник очільника Кремля Юрій Ушаков заявив, що особиста зустріч президентів Росії Володимира Путіна і України Володимира Зеленського на полях "нормандського саміту" в Парижі, швидше за все, відбудеться.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?