Глава Офісу президента Андрій Єрмак захворів коронавірусом
Категорія
Політика
Дата публікації

Глава Офісу президента Андрій Єрмак захворів коронавірусом

Глава Офісу президента Андрій Єрмак захворів коронавірусом
Джерело:  online.ua

Після того, як стало відомо про захворювання президента України Володимира Зеленського коронавірусом, з Банкової прийшли чергові невтішні новини. Діагноз COVID-19 поставили главі Офісу президента України Андрію Єрмаку. Про своє захворювання він особисто повідомив у соцмережі і запевнив українців, що відчуває себе нормально. Єрмак також нагадав, що цього тижня мають відбутися переговори радників лідерів нормандського формату і він в них має намір неодмінно брати участь. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку чиновника в соцмережі.

"Під кінець робочого дня отримав занадто «позитивні» новини: у мене позитивний тест на коронавірус, але відчуваю себе нормально. На цьому тижні запланована відеозустріч радників лідерів нормандського формату. Це один з найважливіших моїх пріоритетів, тому часу хворіти немає зовсім. Хоча і буду на самоізоляції, але працювати планую в звичайному режимі, не сповільнюючи темп. Якщо переговори на цьому тижні не відбудуться - точно не з моєї вини ", - звернувся до українців Єрмак.

Глава Офісу президента в черговий раз закликав українців не нехтувати карантинними правилами - носити маски, мити руки і дотримуватися соціальної дистанції.

"Носіть маски, мийте руки, дотримуйтеся дистанції, зберігаючи спокій. Від цього залежить швидкість поширення вірусу. Завжди пам'ятайте про своїх близьких і про всіх людей, які можуть бути в групі ризику. Життя занадто цікаве, щоб втрачати час на хвороби і поганий настрій" , - підсумував Єрмак.

Важливо відзначити, що новина про захворювання Єрмака з'явилася через короткий час після повідомлення про те, що президент України Володимир Зеленський захворів COVID-19. На даний момент в Офісі президента запевнили, що глава держави відчуває себе добре і буде продовжувати виконувати свої обов'язки в дистанційному режимі на самоізоляції. На Банковій зазначили, що керівник Офісу Президента, його заступники та працівники Офісу здають ПЛР-тести на постійній основі.

"Немає в світі щасливчиків, для кого б COVID-19 не уявляв загрози. Незважаючи на всі карантинні заходи, я теж отримав позитивний результат. У мене 37,5, а всім бажаю 36,6! Втім, відчуваю себе добре. Обіцяю ізолюватися і продовжую працювати. Більшість долає COVID-19. І я теж це пройду. Все буде добре! ", - прокоментував стан свого здоров'я Зеленський, після того як у нього підтвердився діагноз.

Нагадаємо, перша леді України Олена Зеленська і син президента України перехворіли коронавірусом ще влітку. Як відомо, вони проходили лікування в лікарні через те, що розвинулася пневмонія.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Зеленський екстрено звернувся до українців з важливим оголошенням щодо посилення карантину.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?