Голіфілд натякнув на свій третій бій проти Майка Тайсона
Категорія
Спорт
Дата публікації

Голіфілд натякнув на свій третій бій проти Майка Тайсона

Голіфілд натякнув на свій третій бій проти Майка Тайсона
Джерело:  online.ua

Американський боксер Евандер Голіфілд, який вже давно залишив професійний ринг, оголосив про переговори про новий бій проти Майка Тайсона. Легенди боксу можуть провести третій двобій у їхній історії протистоянь. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на talkSPORT.

За словами 58-річного боксера, не всі моменти ще узгоджені.

“Ми близькі до угоди. Думаю, ми хочемо боксувати один проти одного, це станеться”, - наголосив Голіфілд.

Варто нагадати, боксери виходили на ринг один проти одного двічі у 1996 та 1997 роках. Обидва поєдинки програв “залізний Майк”.

Перша зустріч легенд боксу завершилася технічним нокаутом на користь Голіфілда. Пізніше друга закінчилася передчасно через дискваліфікацію Тайсона. Саме тоді стався один з найвідоміших інцидентів у цій галузі спорту — боксер відкусив частину вуха опонентові.

Голіфілд востаннє був на рингу десять років тому, тоді він відправив у нокаут данського бійця Браяна Нільсена.

Тайсон своєю чергою вже випробував свої сили у 54-річному віці торік. У листопаді він вийшов у виставковому бої на ринг проти 52-річного колишнього чемпіона Роя Джонсона. За підсумками дуелі судді не визначилися з переможцем.

Голіфілд і Тайсон обидва оголосили про проведення виставкових боїв у 2020 році. Тоді ж поновилися дискусії щодо ймовірності їхньої третьої зустрічі.

Як повідомляв ONLINE.UA, український боксер Олександр Усик визнав, що досить часто потрапляє у різноманітні скандали. Боєць, який нещодавно перейшов у суперважкий дивізіон, пояснив, що дуже спокійно реагує на такі суперечливі ситуації. В цілому щодо конфліктних ситуацій Усик визнав власну провину, оскільки він дає привід для них.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?